Neprespane noči in vzglavnik

Ko spoznamo partnerja o njemu še ne vemo veliko in lahko rečem, da sem sama spoznala svojega moža zelo mlada. Tako pri nama noči niso bile problematične, dokler nisva prišla v srednja leta in je mož pridobil nekaj kilogramov in začel smrčati. Pogosto sem ga začela ponoči rukati in premikati njegov vzglavnik, ker enostavno pri njegovem glasnem smrčanju nisem mogla spati. Tako so se neprespani dnevi kopičili in en dan sem se potožila v službi. Sodelavka je imela čisto isto izkušnjo in lahko mi je pomagala, ker je bil rešitev pravi vzglavnik. Najprej je nisem razumela, kaj mi želi povedati, potem pa mi je razložila, da obstaja vzglavnik, ki pomaga ljudem, ki smrčijo. 

Neprespane noči in vzglavnik

Seveda sem jo prosila na nasvet, kje se ga lahko kupi. Mojemu možu nisem niti povedala, ampak sem še isti dan šla v tisto trgovino in vzglavnik kupila. Kako sem bila srečna, ker mi je tudi prodajalka rekla, da bo vzglavnik pomagal. Ko je mož prišel domov, sem mu takoj pokazala vzglavnik in bil je presrečen tako zame kot tudi zase. Moramo vedeti, da ljudje, ki smrčijo ne motijo samo osebe zraven njega, vendar tudi njihovo spanje ni dobro in se lahko zjutraj prebujajo nenaspani in utrujeni. 

Oba sva težko pričakovala, kaj bo prinesla ta noč, tako sva se odločila, da greva spat prej in da bova videla, kako se bo odnesel njegov novi vzglavnik. Spala sem kot dojenček in se prvič prebudila okoli 5 ure zjutraj. Ne pomnim, kdaj sem se nazadnje tako naspala. Zame je bila za mano fantastična noč, morala sem vprašati še mojega moža. Ko se je prebudil, sem vprašala še njega kako je spal in če mu je položal telesa zaradi novega vzglanika kaj pomagal ali pa ga je motil. Povedal mi je, da je dobro spal in da sem našla dobro rešitev za oba. 

Sedaj hodiva srečnejša spat, rešitev pa je bil novi vzglavnik proti smrčanju.